#ElvanAlva historia 5: Första våren i vår ägo var det mycket som förbättrades bla byttes ljuddämparen. Vi åkte på vår första #B11-träff och klädde upp oss till middagen. Jag hade stickat en slipover med mönster från #1940-talet till Christer och en kofta med mönster från 1939 till mig. #tractionavant #citroentractionavant #oldcars #vintagestyle #retro #knitting #1940sfashion…

#ElvanAlva historia 5: Första våren i vår ägo var det mycket som förbättrades bla byttes ljuddämparen. Vi åkte på vår första #B11-träff och klädde upp oss till middagen. Jag hade stickat en slipover med mönster från #1940-talet till Christer och en kofta med mönster från 1939 till mig. #tractionavant #citroentractionavant #oldcars #vintagestyle #retro #knitting #1940sfashion

Source

0 Replies to “#ElvanAlva historia 5: Första våren i vår ägo var det mycket som förbättrades bla byttes ljuddämparen. Vi åkte på vår första #B11-träff och klädde upp oss till middagen. Jag hade stickat en slipover med mönster från #1940-talet till Christer och en kofta med mönster från 1939 till mig. #tractionavant #citroentractionavant #oldcars #vintagestyle #retro #knitting #1940sfashion…”