Et fint lille gæstehåndklæde. Strikket i @scheepjes cotton 8. Mønster er fra @lottevilstrupdesign . Jeg skal til at øve mig i glatstrikning, jeg kan bare ikke få det jævnt og det er super ærgerligt når man bruger tid på et stykke arbejde . . . #knit #strikkeopskrift #strik #strikgæstehåndklæde #knitting #strikning #strikke…

Et fint lille gæstehåndklæde. Strikket i @scheepjes cotton 8. Mønster er fra @lottevilstrupdesign .
Jeg skal til at øve mig i glatstrikning, jeg kan bare ikke få det jævnt og det er super ærgerligt når man bruger tid på et stykke arbejde 🙂
.
.
.
#knit #strikkeopskrift #strik #strikgæstehåndklæde #knitting #strikning #strikke

Source

0 Replies to “Et fint lille gæstehåndklæde. Strikket i @scheepjes cotton 8. Mønster er fra @lottevilstrupdesign . Jeg skal til at øve mig i glatstrikning, jeg kan bare ikke få det jævnt og det er super ærgerligt når man bruger tid på et stykke arbejde . . . #knit #strikkeopskrift #strik #strikgæstehåndklæde #knitting #strikning #strikke…”