For en god start på uka! I går ble jeg ukens underdog hos @instastrikkere, og i dag ser jeg at jeg jammen har rundet 500 følgere her i helga! Tusen takk for at akkurat du vil følge meg! Jeg setter så pris på alle likes og kommentarer Det kommer en liten giveaway for å feire dere fine litt senere i uka …

For en god start på uka! I går ble jeg ukens underdog hos @instastrikkere, og i dag ser jeg at jeg jammen har rundet 500 følgere her i helga! 🤍🥳 Tusen takk for at akkurat du vil følge meg! Jeg setter så pris på alle likes og kommentarer 🤍 Det kommer en liten giveaway for å feire dere fine litt senere i uka 🤍

Source

0 Replies to “For en god start på uka! I går ble jeg ukens underdog hos @instastrikkere, og i dag ser jeg at jeg jammen har rundet 500 følgere her i helga! Tusen takk for at akkurat du vil følge meg! Jeg setter så pris på alle likes og kommentarer Det kommer en liten giveaway for å feire dere fine litt senere i uka …”