Kan du holde på en hemmelighed?⁠ Det her er en fødselsdagsgave til Holger mit barnebarn der bliver 7 år i morgen. Jeg skal lige nå at sy hans H færdigt. ⁠ H for Holger og meget for Harry Potter. Det er faktisk bare min model Magnus jeg har strikket, og til ham er det blevet en str. 8 år ekstra lang på både ærmer og kroppen. SCHHHHYYY du må ikke sige noget han får den i morgen.⁠ #strik #strikk #knitting #instaknit #nordicknit #knitstagram #stricken #garn #yarn #strikkeopskrift #strikkeoppskrift #knitspiration #lillestrik #lenerandorff #magnus #harrypotter…

Kan du holde på en hemmelighed?⁠
Det her er en fødselsdagsgave til Holger mit barnebarn der bliver 7 år i morgen. Jeg skal lige nå at sy hans H færdigt. ⁠
H for Holger og meget for Harry Potter. Det er faktisk bare min model Magnus jeg har strikket, og til ham er det blevet en str. 8 år ekstra lang på både ærmer og kroppen. SCHHHHYYY du må ikke sige noget han får den i morgen.⁠
#strik #strikk #knitting #instaknit #nordicknit #knitstagram #stricken #garn #yarn #strikkeopskrift #strikkeoppskrift #knitspiration #lillestrik #lenerandorff #magnus #harrypotter

Source

0 Replies to “Kan du holde på en hemmelighed?⁠ Det her er en fødselsdagsgave til Holger mit barnebarn der bliver 7 år i morgen. Jeg skal lige nå at sy hans H færdigt. ⁠ H for Holger og meget for Harry Potter. Det er faktisk bare min model Magnus jeg har strikket, og til ham er det blevet en str. 8 år ekstra lang på både ærmer og kroppen. SCHHHHYYY du må ikke sige noget han får den i morgen.⁠ #strik #strikk #knitting #instaknit #nordicknit #knitstagram #stricken #garn #yarn #strikkeopskrift #strikkeoppskrift #knitspiration #lillestrik #lenerandorff #magnus #harrypotter…”