Var på tur igår i dejlige Odense med strikkedamerne Vi besøgte @lunds_garn og min dankort kom da lige til at gløde lidt. Hvilke fantastisk garnforretning og udsøgt service Jeg tager gerne turen fra Silkeborg til Odense igen. Hun er et besøg værd Jeg ved der går nok lidt tid før der skal bruges tørklæder igen, men det kaldte på mig #lundsgarn ##langyarns #musthave #yarnaddict #hamstre #ineedit #knitting #loveknitting…

Var på tur igår i dejlige Odense med strikkedamerne 🌞
Vi besøgte @lunds_garn og min dankort kom da lige til at gløde lidt.
Hvilke fantastisk garnforretning og udsøgt service ❤️
Jeg tager gerne turen fra Silkeborg til Odense igen. Hun er et besøg værd
Jeg ved der går nok lidt tid før der skal bruges tørklæder igen, men det kaldte på mig 😂😂😎 #lundsgarn ##langyarns #musthave #yarnaddict #hamstre #ineedit #knitting #loveknitting

Source

0 Replies to “Var på tur igår i dejlige Odense med strikkedamerne Vi besøgte @lunds_garn og min dankort kom da lige til at gløde lidt. Hvilke fantastisk garnforretning og udsøgt service Jeg tager gerne turen fra Silkeborg til Odense igen. Hun er et besøg værd Jeg ved der går nok lidt tid før der skal bruges tørklæder igen, men det kaldte på mig #lundsgarn ##langyarns #musthave #yarnaddict #hamstre #ineedit #knitting #loveknitting…”