#wendyskjørt #dalelerke mini modellen min. Hun har i det siste syntes det var viktig å vise fire fingre når vi tar bilde av henne siden hun er fire år, ikke så veldig fotogent synes jeg, så da tar vi masse bilder innimellom alle finger-vise-bildene så blir vi begge fornøyd begynner å nærme meg klar #teststrikk for både skjørt og jakke, er det noe interesse tro?…

#wendyskjørt #dalelerke mini modellen min. Hun har i det siste syntes det var viktig å vise fire fingre når vi tar bilde av henne siden hun er fire år, ikke så veldig fotogent synes jeg, så da tar vi masse bilder innimellom alle finger-vise-bildene så blir vi begge fornøyd 😄 begynner å nærme meg klar #teststrikk for både skjørt og jakke, er det noe interesse tro?

Source

0 Replies to “#wendyskjørt #dalelerke mini modellen min. Hun har i det siste syntes det var viktig å vise fire fingre når vi tar bilde av henne siden hun er fire år, ikke så veldig fotogent synes jeg, så da tar vi masse bilder innimellom alle finger-vise-bildene så blir vi begge fornøyd begynner å nærme meg klar #teststrikk for både skjørt og jakke, er det noe interesse tro?…”